Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Крадіжка трансформаторного масла залишила без електроенергії понад сотню мешканців

December 9, 2020

Останніми днями мешканці Високопільського та Великоолександрівського районів потерпають від дій невідомих осіб.

Крадіжка масла з чотирьох трансформаторів в населених пунктах ст..Осокорівка, Осокорівка та Нововасилівка, Федорівка, що знаходяться на території обслуговування Високопільських РЕМ, стала причиною вимушеного знеструмлення понад сотні споживачів цих сіл.

Відомо, що вкрадено більше 700 кілограмів трансформаторного масла. Про подію було повідомлено до поліції, проводиться розслідування.

Енергетики звертаються до жителів з проханням повідомляти про подібні факти та можливість їх скоєння. Окрім того, нагадуємо: енергетичні об’єкти – це споруди та обладнання підвищеної небезпеки. Спроба втручання в їхню роботу окрім власне знеструмлення споживачів безпосередньо загрожує життю розкрадачів. Тому енергостабільність населеного пункту залежить і від громадської активності самих мешканців по відношенню до чужих протиправних дій.

Якщо Ви помітили підозрілих осіб біля трансформаторної підстанції або вже відчинену підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або виявили зникнення енергетичного обладнання – відразу телефонуйте до поліції на номер «102» або на телефон служби безпеки підприємства 0552- 421-666.

За надання Товариству інформації, яка допоможе затримати осіб, які вчинили або причетні до скоєння крадіжки, пошкодження кабелів, проводів, трансформаторного масла, обладнання в діючих електроустановках «Херсонобленерго» гарантує грошову винагороду та анонімність.

 

Нагору